Top
 

O Nama

MR BH / O Nama

Nastanak i razvoj firme

Preduzeće MR je osnovano 2003. godine kao granak centrale u Mariboru

Od samog početka djeluje aktivo na uvođenju inovativnih riješenja u srednjenaponsku mrežu najprije Elektoprivrede BiH, a zatim i u Elektroprivredu HZHB kao i u Elekroprivredu RS.

Saradnja je ostvarena sa mnogim filijalama sve tri elektrodistibutivna preduzeća, naravno uz pomoć lokalnih partnera i distributera.

mr export import nastanak i razvoj firme

Naša misija

Osnovna misija preduzeća MR je implementacija naprednih i kvalitetnih projekata koji doprinose stabilnom i sigurnom radu električnih mreža. U savremnom svijetu naprednih tehnologija je jedan od osnovnih zahtijeva je konstantna isporuka energije i pri svim vremenskim uslovima. A to je moguće jedino uz kvalitetnu i savremenu opremu. Upravo zbog toga uvijek biramo samo renomirane i sigurne dobavljače kao što su NKT (kablovi), NORTROLL (indikatori kvara i automatizacija mreže), CELLPACK (kablovska spojna oprema)

Poduzetnost

Smatramo da je jedan od osnovnih postulata poduzetništva da svojim poslovanjem i odnosom prije svega unosi nove vrijednosti. Najprije u svoju lokalnu zajednicu, a nakon toga po principu koncentričnih krugova što dalje i više.

Očuvanje okoline

Stara indijanska poslovica kaže „Zemlju nismo naslijedili od naših predaka nego posudili od naših potomaka“. Po tom principu i biramo naše dobavljače i tehnolgije koje ugrađujemo u našu okolinu.

Podrška kupcima

Trudimo se da budemo uvijek svojim kupcima na raspolaganju za sve vrste pitanja i podrške. U saradnji sa našom centralom u Mariboru i tehničkom službom principala sposobni smo odgovoriti na sve vrste tehničkih izazova.

Transparentnost

U današnjem Svijetu brzih informacija, svjesni smo da ta informacija mora biti i tačna i korektna. Zato istrajavamo na politici transparentnosti i poštovanja partnerskih odnosa.

MR-BH zelena energija

Naše reference