Top
 

Program

MR BH / Program

Vaša sigurna kablovska veza

NKT je globalni dobavljač opreme za prenos električne energije, kako na srednjenaponskoj tako i na visokonaponskoj mreži. Iz svojih savremenih pogona isporučuje isključivo visokokvalitetne proizvode koji nalaze svoju primjenu po cijelom svijetu. Ponosni smo što smo dio distributivne mreže tako renomiranog proizvođača. U svom prodajnom segment za sada nudimo srednjenaponske univerzalne kablove (tipa FXEL; EXCEL i AXCES) kao i trožilne 100% vodonepropusne kablove tipa AXAL.

NKT-srednjenaponski-kablovi
Cellpack logo

Spoji sigurno, kvalitetno i dugotrajno

CELPACK Electrical Products vam u električnoj mreži nudi ono za čime svi u životu žudimo: sigurnu vezu. I to u širokom rasponu proizvoda, od NN kablova pa sve do 42 kV veza i za široku paletu različite tipove kablove. Svakodnevnim unaprijeđenjem znanja i tehnologije ponuda se širi i osavremenjava, približava se potrebama korisnika i montažera. Švicarska preciznost i njemačka disciplina garancija su kvaliteta.

Čuvar vaše mreže

NORTROLL je jedan od vodećih isporučilaca oprema za praćenje rada srednjenaponskih mreža kao i njihovu automatizaciju. Dugogodišnje iskustvo i veliki broj projekata po cijelom svijetu garancija su kvaliteta i pouzdanosti opreme. Prodajni program pokriva sve segmente praćenja rada mreže, od prepoznavnja kvara, lokalnog i/ili daljinskog javljanja do potpunog automatskog upravljanja mrežom. Dakle, sistem koji radi za vas i umjesto vas.

Nortroll-cuvar-vase-mreze